Taipei 101 sett från Elephant Mountain

preliminärt datum 25 juni - 9 juli

För första gången tar Da Sifu oss till sin uppväxtstad Taipei för intensiv kungfu-träning. Samtidigt får vi en chans att uppleva megastaden Taipeis mångfacetterade kultur från mat från alla världens hörn eller gamla charmiga byggnader eller toppmoderna skyskrapor.

Boka in dig och var delaktig för den största händelsen i O Shin Chuens historia. Familj och vänner är välkomna att följa med. En riktig äventyrsresa med inspirerande och givande träning med Da Sifu Louis Linn.

Da Sifu instruerar på Kinalägret 2018Tag chansen och se staden från världens näst högsta skyskrapa – 101. För den som inte gillar storstad finns det berg, skog, hav och värmekällor inte långt ifrån stadskärnan, så du kan njuta av magnifika utsikter, växtlighet och ett rikt djurliv. Eller varför inte slappna av i en värmekälla i Beitou? De flesta av upplevelserna kan du enkelt nå med tunnelbanan MTR eller bussar.

Arrangemanget denna gång gör vi inte via resebyrå för att hålla ner priset och för bättre valmöjligheter för flygresan, om man vill stanna längre i Taiwan (varför inte utforska resten av landet?) eller resa vidare i Asien. Det innebär att deltagare bokar och betalar sin egen resa, vi hjälper till med samordning så att ingen som känner sig osäker att resa behöver resa ensam utan i gott sällskap.

Varför Taipei, Taiwan?

Taipei erbjuder mycket aktiviteter för alla, från mat till shopping, spa och naturupplevelser. Utöver massor av turistattraktioner så har vår chefsinstruktör Da Sifu Louis Linn sina ungdomsrötter i Taipei så vi får en möjlighet att ”gå i hans fotspår”.

flygresa-img.jpgFlygresa

Flygresa till Taipei kan bokas med flera flygbolag (Emirates, Turkish Airllines, Thai Airways, KLM, SAS, m.fl.), priserna varierar beroende på bolag, dag och reslängd - tänk på att ankomsten är dagen efter så senast avresa är den 24 juni. Det går med fördel att resa med en tidigare ankomst och/eller senare avresa om flygpriset är billigare än extra natt på hotell/vandrarhem eller om du vill ha mer tid i Taiwan.
Det tar normalt omkring 18 timmar med minst ett byte till Taipei och man bör räkna med att priset ligger från omkring 12 000 SEK.

Vi reser i grupp och tar hand om varandra

För att inte resa ensam delar vi upp oss i grupper och gör en gruppbeställning i grupper om 6-8 personer där minst en person är resvan, speciellt viktigt för ovana eller minderåriga resenärer.

Utöver resan så kommer vi se till att ingen blir lämnad ensam, utan vi ser till att minderåriga följer en grupp med någon äldre, och är du inte minderårig hjälper vi gärna till och förmedlar kontakt med någon grupp att följa med.

about1 cyc

Boende

Lägerboendet är arrangerat med incheckning 25 juni och utcheckning 9 juli på Chientan Youth Center (YC) i Shilin, Taipei.

Vi bor i dubbelrum med två enkelsängar. Möjlighet till familjerum med flera sängar finns, anges vid anmälan till lägret.

Varje våningsplan har tillgång till gemensamt kök med kokmöjligheter och delat kylskåp med frys. I källarplan finns tvättautomat. På receptionsplanen finns det en liten kioskaffär för enkla inköp och där finns även frukostbuffén med både västerländsk och asiatisk frukost.

Lägeravgiften

Lägeravgiften, (preliminärt) 9 500 SEK (inklusive anmälningsavgiften 2 000 SEK), inkluderar 13 nätters logi från 25 juni till 9 juli och frukostbuffé, träningslägeravgift och två läger-pikéskjortor.
Eventuell sightseeing är inte inkluderad i lägeravgiften. Vi kan ordna med gemensam sightseeing för de som är intresserade, priset varierar beroende på vart vi åker och hur länge.

Anmälan

Just nu tar vi gärna emot intresseanmälan så vi vet hur många rum vi behöver boka. Information om registrering till lägret anslås senare.

Mer information är på gång, så håll dig uppdaterad.

Da Sifu Louis Linn och Sifu Lainy poserar vid Queens Head, en stenformation, i Yehliu, nordöstra TaiwanVi har arrangerat och lett internationella träningsläger sedan 1992 (nationella sedan 1976) och ser fram emot att se Dig på ett träningsläger i Taiwan 2023.
Da Sifu Louis Linn och Sifu Lainy
Välkomna!

Louis Linn O Shin Chuen Union
Stockholms Wushu Akademi

Nyfiken på Taiwan?

Se några videos om Taiwan på vår Youtube-kanal.