Kom och Prova på gratis

Nya medlemmar kan prova på gratis första gången. Vill man prova på flera gånger är avgiften 150 kr per gång, upp till tre gånger, vilket du får tillgodo vid registrering och terminsbetalning.

Anmälan för prova på träningen

Du behöver inte göra någon föranmälan. Registrera för provträningen på kontoret 10-15 minuter innan träningens början. Du behöver fylla i några uppgifter och få ett prova på kort för tillfället.

Klädsel för prova på träningen

För att prova på behöver du en neutral t-shirt, helst långa träningsbyxor och gymnastikskor för inomhusbruk.

När du bestämt dig för att fortsätta med träningen lämnar du in en medlemskapsansökan och betalar terminsavgiften enligt nedan.

Terminsavgiften

Terminsavgiften betalas innan påbörjan av träningen, antingen kontant eller kortbetalning på kontoret Döbelnsgatan 67A, med Swish-app till 123-626 76 29 eller i förskott på plusgiro 44 74 23-5 Stockholms Wushu Akademi, ange namn och kurs. Medtag gärna kvitto eller utskrift av inbetalningen till registreringen.

Anmälan

För att bli medlem i Stockholms Wushu Akademi behöver man lämna in en medlemsansökan och erlägga terminsavgiften. Medlemskapsansökan finns att fylla i på kontoret på Döbelnsgatan 67A, tag med ett passfoto till ansökan.

Klädsel

Klubbdräkt, vita strumpor, inomhusgympaskor & liten svetthandduk.

På grundkursen kan du ha egen t-shirt (utan tryck) och mörka träningsbyxor den första månaden, därefter rekommenderas att man skaffar sig en klubb t-shirt eller klubbdräkt. Klubbdräkt är obligatorisk på graderingen i slutet av terminen och från 2:a termin.

Hitta Oss

Anmäl Dig till Nyhetsbrevet

* indicates required
 
 
 

 

 

Top