Utöver våra ordinarie träningsgrupper erbjuder vi även extra kurser för Dig som medlem. Helgkurser arrangeras varje termin för våra medlemmar och leds av vår chefsinstruktör Louis Linn och omfattar olika typer av traditionella vapen inom kinesisk stridskonst. Årligen arrangerar vi träningsläger där Du som medlem kan intensivträna O Shin Chuen i flera dagar.

Det är med tungt hjärta vi beslutade om att ställa in Läger 2020 Isaberg på webb-mötet igår fredag 29 maj. Men det är ett klokt beslut då vi inte vill riskera sprida smittan till de som inte är smittade.

Det är förstås jättetråkigt och vi alla hade säkerligen sett fram emot att få komma bort och ett litet tag ha en mental paus från verkligheten.

Beslutet fattades baserat på Folkhälsomyndighetens rekommendationer om resor och möjlighet att ta sig hem om man blir sjuk, Riksidrottsförbundets anvisningar om träningsläger (läger bara för minderåriga och lokalt hållen) och att några tyvärr har kommit i kontakt med Covid-19 smittade eller har/haft förkylningssymptom den närmaste tiden. Detta gör att lägret inte kan genomföras på ett säkert sätt utan att riskera sprida smittan vidare till andra som inte är smittade. En risk som ingen av oss är beredda att ta.

Istället får vi satsa på ett läger längre fram när situationen tillåter det. Kanske ett höst- eller vinterläger?
Enligt nuvarande uppgifter så kommer sommaren att vara körd, för er som undrar om vi kan ha lägret senare i sommar.

Istället så kan du hänga med på sommarens online-träning!

 

Tider & Avgifter

Hitta Oss

Anmäl Dig till Nyhetsbrevet

* indicates required
 
 
 

 

 

Top